БългарскиEnglishНемскиТурски
ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИМеждународни превози

транспортни услуги

 

TIA Logistics следва гъвкава политика при оферирането на своите клиенти, така че да предложим оптималната оферта на най-добра цена, като се ангажираме с цялостната логистика по международния превоз на стоките.


TIA Logistics извършва международни превози на стоки и товари с автомобилния, морския и въздушния транспорт до Германия и останалите Европейски държави и групажи до Турция и страните от Близкия Изток.


Сухопътни международни превози


TIA Logistics предлага следните транспортни и логистични услуги:

  • Транспорт и спедиция на товари, които не изискват специфичен режим. Тук се включват превози на палети, групажни пратки и различни опаковани стоки;
  • Транспорт на стоки, изискващи температурен режим, за които разполагаме с високотехнологични камиони, поддържащи необходимата температура. За да гарантираме запазването на т.нар. бързо развалящи се стоки, ние се грижим да контролираме необходимата температура от приемането на товара от нас до достигането му до крайната точка.  
  • Транспорт на опасни товари АДР, които се превозват със специално оборудвани автомобили със сертифицирани водачи;

 

международен превоз на стокиМорски международни превози


Това, което прави този транспорт предпочитана алтернатива за пренасяне на различни товари, е не само чисто икономическия фактор - че е най-евтин, но и екологичен, тъй като пренасянето не оказва отрицателно влияние върху транспортната инфраструктура.


Ако имате нужда да изпратите един или повече контейнери до някое пристанище в света или страната? Или е необходимо да получите такива? Доверете се на нас, защото ние сме вашият партньор при транспортирането и цялостната логистика на един товар от едно пристанище в света до друго.

 

 


Въздушни международни превози

 

TIA Logistics извършва услуги по организирането и придвижването на товари от летищата във Варна, Бургас и София до страните от Европа и Близкия изток.


Ние предлагаме следните услуги:

  • Съдействие при подготвянето на необходимите документи;
  • Доставяне на пратките от врата до врата;
  • Наемане на самолет за пренасяне товара на отделен клиент.


Комбинирани международни превози

 

За да ви улесним, като ви гарантираме максимална сигурност и комфорт, предлагаме и възможност за комбинирани международни превози вода-въздух и суша-море.


Водени от загрижеността за вашето удобство, ви предлагаме да ни се доверите не само за техническата част по физическото пренасяне на товарите, но и за следните процедури:

 

  • Поемане на товарите от началната им точка и натоварването им на контейнери;
  • Съдействие при попълването на необходимите документи, както и обработката им заедно със спецификации за специализирани товари;
  • Проследяване на товара при транспортирането му.


Не забравяйте да ни потърсите при нужда, защото нашата мисия е както да спечелим доверието ви, така и да удовлетворим вашите желания, защото сме коректни, прецизни и работим на конкурентни цени!