БългарскиEnglishНемскиТурски
ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИЕкспресни превози

експресни превози

 

Експресни доставки от TIA Logistics


Все по-често напоследък възниква необходимост от превозването на различни стоки, които са времево чувствителни, а това, от своя страна, предполага изключителна отговорност, коректност и висок професионализъм.


TIA Logistics предлага услугата експресни доставки за транспорт и спедиция на пратки в кратки срокове.

 

Ако имате малки като обем, количество и килограми стоки, които позволяват да бъдат натоварени в микробус, бихте могли да се възползвате от предлагания от нас експресен превоз на стоки.


Предимството на този вид транспорт е, че микробусите могат да пътуват  непрекъснато, без да е необходимо да се съобразяват с  времето за шофиране, което е ограничено при товарните автомобили, чиито шофьори трябва да извършват почивки, съгласно регламент 561/ 2006.


Защо да изберете TIA Logistics за експресни превози


С нашия дългогодишен опит и професионализъм TIA Logistics ви предлага сигурен експресен превоз от врата до врата, с което гарантираме, че стоката ви ще пристигне до желаната дестинация в страната или чужбина.


Ние превозваме следните товари:
•    комплектни товари със стандартни бордови полуремаркета;
•    комплектни високообемни товари;
•    групажни пратки;
•    специализирани превози;
•    извънгабаритни товари;
•    личен багаж;
•    комбинирани превози; 
•    АДР товари;
•    контейнерни превози.


TIA Logistics извършва транспортни услуги, свързани с вътрешни и международни превози.

 

В случай, че не притежаваме собствен автомобил по този маршрут, използваме надеждни и дългогодишни партньори, с които сме сключили договори като подизпълнители и отблизо следим дали се изпълняват точно, пълно и качествено желанията на нашите клиенти.

 

За да гарантираме сигурност, сме въвели задължителното изискване за наличието на ЧМР застраховка на всеки от автомобилите на подизпълнителите.


Международна конвенция ЧМР  


Международна конвенция ЧМР е вид тристранен договор между товародателя, превозвача и получателя. С този документ се поема отговорност от превозвача за количеството и качеството на превозваната стока по време на транспорта.

 

Присъствието на графа "Рекламация" в документа позволява получателят на стоката да сигнализира, ако има липса или повреда при нейното получаване. Също така и шофьорът може да впише забележки в "Товарителницата", ако е констатирал нередности при товаренето или разтоварването на стоките, за да се знае чия е отговорността при евентуални проблеми.


Международна конвенция ЧМР се прилага за целия превоз - независимо дали е сухопътен, по море, вътрешен воден път или по въздуха.

 

Конвенцията регламентират отговорността, която носят Изпращачът и Превозвачът за всички липси или повреди на товарите от тяхното приемане за превоз до доставянето им.

 

Забавянето на доставката също се третира като нарушение на клаузите в договора. Обезщетение може да се получи само, ако в срок до 21 дни след получаване на стоката е изпратена писмена рекламация до превозвача.


Изпратете запитване за експресни превози


При използването на услугата експресна доставка, винаги вземайте предвид технологичното време, необходимо за обработката на поръчката, както и това за физическото доставяне на товара.


Ако ви е нужно бързо, сигурно и коректно изпълнение на поставените условия, доверете се на нас и няма да бъдете разочаровани.


Ние от TIA Logistics държим на индивидуалния подход към нашите клиенти.

 

Изпратете запитване, за да изпратим оптималната оферта за експресни превози до всяка избрана от вас дестинация.