БългарскиEnglishНемскиТурски
ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИПалетни доставки в страната

палетни доставки


Превоз на един палет

 

Превозът на един палет е услуга, все по-рядко извършвана от куриерски фирми. Един палет е пратка, за която трябва използвате услугите на логистична фирма. Доверете се на TIA Logistics.

 

Вземане на пратката от адрес и експресен превоз за един ден

 

Когато имате товари, опаковани в един палет за транспорт в България, не е необходимо да дойдете до офиса ни с палета. Достатъчно е да направите заявка за превоз на палета и нашите служители ще дойдат до адреса, на който се намира той, за да го вземат.

Срокът за получаване на пратка от един палет в България с TIA Logistics е един ден.

Предимства на превозите на един палет с товари

 

Възлагайки на TIA Logistics превоза на единичен палет с ваши стоки или товари, вие ще се възползвате не само от краткия срок на доставка в страната. Ето и другите предимства на услугата:
•    изгодни цени, които можете да договорите с нас за този вид пратки
•    допълнително понижаване на цените с по-ниски транспортни разходи при договорна логистика за клиентите ни – намаленията се постигат и чрез използване на капацитета на превозните средства в по-голяма степен

Региони на обслужване от TIA Logistics

 

За клиенти, които искат да изпратят пратки от по един палет, както и за всички други клиенти, TIA Logistics , която е позиционирана в югоизточна България, предлага преференциално обслужване за регионите на Хасково и Кърджали.

За услуги за изпращане на един палет, свързани със складиране, TIA Logistics използва склада си в Харманли.

 

Изпратете запитване или се свържете с нас по телефон, за да договорим конкретни срокове за вашата палетна доставка.